• Ondersteuning bij Europese Aanbestedingen

 • Of u nu gehouden bent om een project aan te besteden, of dat u in wil schrijven op een Europese tender, LUCROS kan helpen met het realiseren van een geslaagde tenderprocedure.

 • Voor een aanbestedende dienst kunnen wij technische specificaties schrijven die enerzijds voldoende ruimte houden voor input van de markt, maar anderzijds uitsluitend kwalitatief goede aanbiedingen die voldoen aan de geschreven en ongeschreven wensen van de operatie voldoen.

  Door onze uitgebreide kennis van de geldende regelgeving en normen, zijn we in staat om met een minimum aan documentatie goed toetsbare eisen te stellen. En ook na de specificatiefase kunnen we tijdens bijvoorbeeld clarification meetings en gunningssessies zorgen voor een gedegen leverancierskeuze.

  Recent doorliepen wij dit soort trajecten onder andere voor camerasystemen, front- en sluitseinen, reizigerstelsystemen en ORBIT.

 • Kameel cabine 1

  Maar ook als u in wil schrijven op een tender kunnen wij van dienst zijn. Zo hielpen wij al eerder partijen met het opstellen van een goed onderbouwde aanbieding die voldoet aan alle regels voor kwaliteitszorg. Specifiek kunnen wij assisteren met het matchen van de gevraagde kwaliteitsregels met het eigen kwaliteitssysteem, het uitvoeren van de gevraagde analyses (FMEA bijvoorbeeld) of het inbrengen van gevraagde ervaring in het ontwerpteam.

  Omdat LUCROS ook bij het uitschrijven van tenders actief is, kan het voorkomen dat wij benaderd worden voor een aanbesteding waarvoor wij zelf aan de basis hebben gestaan van de specificatie. In dat geval kunnen wij onze diensten niet aan de inschrijvende partijen aanbieden.

  Uiteraard bieden wij ook exclusiviteit aan u als de inschrijvende partij zodat uw bedrijfsgeheimen bij ons in veilige handen zijn. Dit formaliseren we graag met een Non Disclosure Agreement (NDA)