• Systeemintegratie

  • Inbouw van een USB lader in de cabine, of complete ombouw voor buurlandverkeer? LUCROS heeft ervaring op alle niveau's van systeemintegratie en ontwerp.

    Al in 2006 hadden de LUCROS engineers een leidende rol bij de integratie van ETCS voor materieel dat ingezet werd (en wordt) op de Betuweroute. Sindsdien zijn vele aan treinbeveiligingssystemen gerelateerde projecten de revue gepasseerd. Integratie van ATB in al haar oude en nieuwe vormen, PZB (Indusi), KVB, SHP en Integra zijn allemaal als eens door ons ontworpen.

    Afstandsbesturing voor rangeerlocomotieven, communicatie- en beveiligingssystemen zoals GSM-R en ORBIT, reizigersinformatiesystemen (OBIS), reizigersalarmsystemen (overneembare reizigersnoodrem, NBÜ/NBA) en vele andere systemen voor vele klanten in Nederland en omgrenzende landen, maar ook voor fabrikanten in de Verenigde Staten zijn door ons ontwikkeld. Daarbij werken we soms samen met de originele fabrikant van het systeem, maar ook regelmatig helemaal zelfstandig.

    Toelating is een belangrijk thema dat ook door ons verzorgd kan worden. Daarbij kunnen we samenwerken met uw NoBo/DeBo, maar deze ook zelf contracteren.