• Technische documentatie

  • Technische documentatie is belangrijk. Zowel voor het opbouwen van een technisch dossier van uw materieel ten behoeve van onderhoud en toelatings, als ook voor instructie. Leveranciers van onderdelen en systemen aan de railbranch dienen ook documentatie toe te leveren waarmee de eindgebruikers de geleverde producten veilig kunnen inbouwen, gebruiken, onderhouden en afvoeren.

    LUCROS heeft veel ervaring in zowel het gebruiken als het schrijven van documentatie. Onze documenten sluiten daardoor aan bij de wensen van de gebruikers. In overleg met de gebruikers kunnen we zowel traditionele documenten als interactieve documentatie opzetten die het gebruik vergemakkelijken.

  • Wij kunnen technische tekeningen leveren in diverse gangbare formaten en volgens bedrijfseigen of EN standaarden. Voor het tekenen maken wij gebruik van diverse collegabedrijven waardoor wij flexibel zijn in de beschikbare capaciteit en ondersteunende software, zonder de last te hoeven dragen van het beheren van alle CAD- en CAE-pakketten.