• Medewerkers

 • Arno van Gorp

  Senior Engineer

  +31 (0) 6 1855 9737

  Arno (1978) heeft een achtergrond in de elektrotechniek, specialisatie energietechniek. Zijn kracht ligt in het detailistisch uitwerken van complexe systemen. Aansturing van teams van ontwikkelaars in verschillende disciplines, overzicht houden over alle documentatie en tekeningen en het betrekken van diverse betrokkenen buiten het ontwerpteam zijn de activiteiten die Arno op het lijf geschreven zijn.

  Arno is onder andere gecertificeerd voor VCA-VOL, Bevoegd Spoorbetreder, Prince2® Foundation, FMEA, Kepner&Tregoe® PSDM

 • RenĂ© Knuvers

  Senior Engineer

  +31 (0) 6 1961 0101

  René (1974) volgde een HTS opleiding elektronica met de specialisaties telecommunicatie en regeltechniek in zowel het analoge als het digitale domein. Hij voelt zich thuis in greenfield projecten en is vooral sterk in het opzetten van nieuwe projecten waarbij alle opties nog open liggen. Ook heeft hij veel ervaring opgedaan in analysetechnieken voor betrouwbaarheid en veiligheid. Zo is hij de LUCROS specialist voor faalboomanalyse (FTA) en risicoanalyse (bow tie, CSM-RA). Ook programmeertalen zoals Python, Perl, C en C++ zijn bekend terrein. 

  René is onder andere gecertificeerd voor VCA-VOL, Prince2® Practitioner, ATBL-NL en ATB-NG onderhoud, FMEA, Kepner&Tregoe® Problem Solving and Decision Making (PSDM), ProRail Bevoegd Spoorbetreder.